רוצי שמוליק
1976, הדיסק הראשון של אריאל זילבר, דיסק המהפכה במוסיקת הפופ – רוק בישראל"רוצי שמוליק" (מילים ולחן – שמוליק צ'יזיק) עמד בראש מצעד הפזמונים מספר שיא של שבועות, ,שיא שלא נשבר עד היום, האלבום אשר כלל שירים כמו "בטי בם" "דרך ללא מוצא" "שמש שמש", "ברוש", "ככה את רצית אותי", הביא לזכייתו של אריאל זילבר בתואר "זמר השנה" במצעד הפזמונים העברי השנתי של רשת ג' לשנת תשל"ו.
אריאל זילבר
1978 – 1982 דיסק אוסף שכולל את מירב השירים מהתקליט ברוש, (אשר לא הומר למדיה הדיגיטלית) כולל הקלטות נדירות של "זאב בודד ביער" "שיר הזרוק" ו"נפש נקלטת בגוף"
בהופעה
1993 הופעה חיה של אריאל זילבר שהוקלטה מהלך שלש שנים בהופעות רבות באולמות שונים וקהלים מגוונים. אוסף ההקלטות יצר ברבות הימים את הסינגל שניתן להאזין לו באתר, תו...תו... תודה רבה. הדיסק כולל ביצוע מדהים של "ואיך שלא"
מסך עשן
1998 בתקופת "מסך עשן" מצא את עצמו מושפע יותר מהכל ממוזיקה ערבית, מה שבא לידי ביטוי בשירה מקאמית ובשימוש נרחב בכלים אוריינטליים כמו עוד ודרבוקה.רבעי טונים למכביר, אשר יוצרים מקאמות שהשתכללו על ידו, ומשמעות חדשה לסלסול ולמוסיקת המדבר. בתקופת "מסך עשן" מצא את עצמו מושפע יותר מהכל ממוזיקה ערבית, מה שבא לידי ביטוי בשירה מקאמית ובשימוש נרחב בכלים אוריינטליים כמו עוד ודרבוקה.
ללכת עמך
2001 שיריי התקליט "שבועיים בעיר זרה" בתוספת להיטי הפסטיבלים "אצלנו בקיבוץ" "איש המוסיקה" ו"ללכת עמך" - שיר אהבה לארץ ישראל שהוקלט במיוחד לכבוד הוצאה לאור של דיסק זה.
אנבל
2005 בחלקו פרויקט מיוחד שנוצר עם אבטה בריאון ובבה באזה שני יוצרים שעלו לארץ מאתיופיה, ובחלקו האחר שירי מחאה – מ"בריון השכונה" תרגום לשירו של בוב דילן " לב אמיץ" של אריאל זילבר ועד "שיר הכריש" של נעמי שמר.
פוליטיקלי קורקט
2008 - דיסק מחאה כנגד התקשורת הממסד וכל מה שזז בהפוך על הפוך, דרישת התקשורת לשתיקת האומנים באה לידי ביטוי בשירה שכולה ההפך מפוליטיקלי קורקט. אלבום המכיל את כל שירי המחאה החדשים שלו (כגון "יהודי לא מגרש יהודי", "הגירוש" ו"יש דין ויש דיין"). מפיצי התקליטורים סירבו להפיץ את התקליטור בחנויות. בעקבות כך, החל זילבר למכור את הדיסק בעצמו, באופן אישי דרך אתר האינטרנט שלו.
העטלף והתרנגול
2013 - מכיל בתוכו עשרה שירים של רוק יהודי במיטבו נעים בין מילים מהמקורות לצד טקסטים של זילבר חלק מן הלחנים הינם של הרב יצחק גינזבורג, האלבום נוצר בנדודים ברחבי הארץ והוקלט במספר אולפנים שונים במהלך למעלה מחמש שנים. השירים הוקלטו במתת על גבול הצפון, חיספין ברמת הגולן, קיבוץ יפעת, נהריה, חיפה, בית שאן, רמת השרון, כפר חב"ד, ירושלים ובביתו שבמושב גיתית.
המיטב
2013 אוסף כפול עם השירים הגדולים והעל זמניים של אחד מענקי המוסיקה העברית, אשר יצא בשנת 2013, כשמאחוריו עשרות להיטי ענק ותארים רבים ביניהם זמר השנה, שיר השנה,פרס מפעל חיים 11 אלבומי מופת ועשרות שירים שנתן במתנה לתרבות ישראלית, אריאל זילבר מוציא לאור אוסף כפול המאגד את העידית שביצירתו המפוארת.
בין רשימת השירים הגדולים שמופיעים באלבום: “אגדה יפנית”, “בטי בם”, “רוצי שמוליק קורא לך”, “מסך עשן”, “ואיך שלא”, “ככה את רצית אותי”, “תן לי כוח”, “שמש שמש” ועוד רבים.
מישהו
2016 - בדיסק אריאל בחר להתחבר שוב באהבה וגעגוע אל המילים והלחנים של שמוליק צ’יזיק, היוצר האהוב עליו. בעבר שיתוף הפעולה ביניהם, הניב שירים שהפכו למיתולוגיה, חצו דורות, תקופות וסגנונות מוסיקליים, שירים כמו “תני לי מחסה”, “שרית הספרית”, “רוצי שמוליק”, “שיר הזרוק”, “דמעות זולגות על חלוני”, “החברה להגנת הטבע” ועוד.
בשמחה
2019 אלבומו החדש של אריאל זילבר "בשמחה", יוצא לאור בתחילת חודש אלול. תקופה שמסמלת התחלות חדשות- תחילת שנת הלימודים, תחילת תקופת הסליחות, רגע לפני ראש השנה והכל בשמחה, מתוך ידיעה ותקווה לאושר, שלום ושמחה לעם ישראל ולעולם כולו.
האלבום החדש כולל 13 שירים , חלק מהטקסטים נלקחו מן המקורות והאחרים נכתבו ע"י אריאל עצמו , נתן אלתרמן, מנורה חזני ושושנה זילבר , את כל הלחנים הלחין אריאל . על ההפקה המוסיקלית של האלבום אחראים מספר מפיקים: ננסי ברנדס, עופר קורן, רועי זילבר, יקיר ששון ואריאל בעצמו .
בדיסק סגנונות מוסיקליים שונים כמו ש רק אריאל זילבר יודע ליצור . המיוחד ביותר, הינו השיר "תרגיל" , אשר כולל את כל 12 הסולמות בעליה ואז בירידה בחזרה, כאשר בחזרה גם המילים מושרות לאחור.
מלבד השיר "רפאנו השם", כל השירים עברו מיקס ומאסטרינג באולפני טן-טן, בידיו הרגישות של ארן לביא.
השירים שבדיסק מאופיינים במהלכי חייו של אריאל, בחיפוש אחר מהות ועומק בחיים. הנפש שלא מפסיקה לבקש תשובות והקשר שלה לגוף ("נודדת"), הרצון והתפילה לרפואה ("רפאנו השם") ולגאולה ("הגאולה"), האהבה בתוך הבית שהופכת לעמוקה ויפה יותר עם השנים ("היא השיר"), הקושי והחשש כאשר חלילה הבית עשוי להתפרק ("תרגיל"), והשאיפה לחזור לאזור המוגן של גן
העדן. הקשר שבין האדם כפרט והטבע שסביבו ("קרן ראשונה") , הצער על המרחק מיסודות העם היהודי בצעירותו ("לא שמעתי"), והדאגה העמוקה לעם ישראל כפי שהיא משתקפת בשירו של נתן אלתרמן ("אז אמר"), שמצביע על הקושי של עם ישראל לראות את גדולתו, ואת התקווה לגאולה שלמה בארץ ישראל, ("מרוב דובים") וכן שירה של מנורה חזני ("חוצפתו של נער גבעות"), וסגירת המעגל בחזרה אל השיר "הגאולה" הרגוע יותר, לעומת הזעקה הגדולה שמשתקפת בעיבוד של ננסי בתחילת הדיסק, מעין קבלה של עובדת החיים שלכל זמן ועת.